Zwemschool Antwerpen Liesbet Moers (Z.A.L.M.)

zalm in het water

Altijd al willen leren zwemmen zoals op de Olympische Spelen, maar dan ietsje trager? Dat kan bij Z.A.L.M. vzw!

Zwemgroepen

Zalmpjes

Ze spelen, spetteren en drijven erop los.

Pijlers

In een mooie pijl naar de overkant zwemmen met spetterende benen. Dit zowel op de buik als op de rug.

Pijlers+

Heb je de zalmpjes en pijlers met succes doorlopen maar ben je nog niet helemaal klaar om schoolslag te leren? Dan leer je hier de arm- en beenbeweging van crawl en rugslag. 

Schoolslag 1

In deze groep staan de arm- en beenbeweging van schoolslag centraal. Alles wordt eerst apart aangeleerd zodat de focus steeds op een bepaalde beweging ligt.

Schoolslag 2

In de deze groep wordt er veel aandacht besteed aan de coördinatie van schoolslag. We oefenen in het grote bad en maken regelmatig gebruik van zwemvliezen ter ondersteuning. Rugslag en de eerste bewegingen van crawl worden aangeleerd. 

Splash

Zwemmers leren hier rugslag, crawl en verbeteren hun techniek van schoolslag. Ook een startduik wordt aangeleerd. Indien gewenst kan er ook deelgenomen worden aan PACO wedstrijden. Dit zijn toffe wedstrijden voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Splash+

Nadat je rugslag, schoolslag en crawl volledig onder de knie hebt, kan je overgaan naar de splash+. Je leert hier nog heel wat bij om misschien een echte competitiezwemmer te worden.

Competitie

Wil je van zwemmen je sport maken en naar officiële wedstrijden gaan? Dan ben je welkom bij de competitie groep.

Recreatief zwemmen

Wil je tijdens de trainingsuren van de zwemmers graag zelf wat zwemmen? Dat kan. Er zal steeds een baan ter beschikking gesteld worden om recreatief te zwemmen. Er wordt eveneens een training voorzien en wie wil kan tips krijgen.

 

Contact

Liesbet Moers: 0475 53 36 93 | zalmswim@hotmail.com | www.zalmswim.com